Miksi joidenkin ihmisten kohtaaminen ja ymmärtäminen on helpompaa kuin toisten? Hanki yrityksellesi kunnollinen DiSC-valmennus ja saat vastauksen sekä työkalut kaikenlaisten ihmisten kohtaamiseen.

 

DiSC-valmennus

Vaikuttaa siltä, että ruotsalaisen Thomas Eriksonin kirja ”Idiootit ympärilläni” on saanut viimeisetkin yritysjohtajat, esimiehet ja asiantuntijat heräämään siihen, että me ihmiset olemme erilaisia. Suhtaudumme ja reagoimme asioihin hyvinkin eri tavoin ja erityisesti viestimme kukin omalla tavallamme.

Perusvuorovaikutustaitojen oppiminen ei ole kovinkaan vaikeaa, nehän nyt hoidetaan ala-asteella ja kuuluvat yleissivistykseen. Mutta kun oikeasti haluamme oppia ymmärtämään ja käsittelemään työntekijöitä, asiakkaita tai vaikka puolisoa niin siihen on hyvä olla kunnolliset työkalut.

Vuorovaikutustaitojen kehittämisellä kasvuun

Käytämme J2A:n valmennuksissa Everything DiSC® -profiilia, joka on alkuperäinen ja kehittynein DISC-profiili maailmassa. Everything DiSC Workplace -työyhteisöprofiili on tehokas työkalu sanoittamaan ihmisten erilaisuutta ja kuvaamaan näkyvää käyttäytymistä.

Kauttamme saat Everything DiSC työyhteisö- ja johtajuusprofiilit sekä laadukkaat valmennukset näiden hyödyntämiseen.

Ota yhteyttä niin laitetaan sinunkin yrityksesi vuorovaikutustaidot uudelle tasolle ja sitä kautta kasvuun lisää vauhtia!

 
Värit2.png

Aloita kohtaaminen