TULOSTA TEKEVÄ Myynti on jokaisen yrityksen tärkein ELINEHTO. Kunnon myyntivalmennuksen avulla varmistat, että yrityksesi kasvaa eikä kuihdu.

 

Myyntivalmennus

Saamme usein pyyntöjä, voisimmeko tulla pitämään lyhyen esityksen siitä, miten myyntiä voisi helposti parantaa ja saada myyjät motivoitumaan. Vastaamme näihin aina kohteliaan kieltävästi, hintalapusta riippumatta. Näin siitäkin huolimatta, että myynnin valmentaminen ja kehittäminen ovat ehdottomasti oman osaamisemme kovinta ydintä.

Autamme teitä todella mielellämme kehittämään myyntiä, mutta periaatteemme on, että uusien toimintatapojen luominen ja ammattilaisten valmentaminen tulee tehdä kunnolla!

Valmennuksessa ratkaisumyyjien joukkueeksi

Aloitetaan myyntijoukkueen kuntokartoituksella, joka pitää sisällään ylimmän johdon ja myyntijohdon haastattelut, kierroksen kentällä myyjien matkassa ja tämän jälkeen selkeän ”kuntoraportin” toimenpidesuosituksineen. Sitten aletaan töihin! Pistetään työkalut ja prosessit kuntoon, valmennetaan esimiehet ja myyjät ja varmistetaan vielä kenttätyöllä, että asiat alkavat muuttua. Seuraavassa vaiheessa otetaan DiSC mukaan ja kas - vanhoilla ennätyksillä voidaan pyyhkiä lattiaa!

Lopetetaan yhdessä teidänkin yrityksestä myyminen ja aloitetaan auttaminen – tehdään myyjistä ratkaisumyyjiä ja laitetaan kasvu oikein kunnolla käyntiin!

 
J2A_kasvu_myynnin_valmennus_rahaa

Aloita kohtaaminen