Tarinani

Olen aina haaveillut yrittäjyydestä ja sen suomista vapauksista ja vastuista. Nyt voin ylpeänä todeta, että toteutin tämän haaveen vuonna 2018 perustaessani J2A Kasvu Oy:n. Ennen yrittäjyyttä olen työskennellyt kolmessa isossa kasvuyrityksessä, joista on kertynyt valtava määrä käytännön kokemusta kasvun tekemisestä. Yli 15 vuotta erilaisissa myynnin, taloushallinnon ja johtamisen tehtävissä. Tuhansia ja tuhansia kohtaamisia asiakkaiden, työnhakijoiden, työntekijöiden, asiantuntijoiden ja sidosryhmien kanssa. Valmentamista, haasteita, uusien toimintatapojen luontia ja kehittämistä. Kasvua, isoa kasvua sekä luonnollisesti loistavia tuloksia ja menestystä!

Tarinaa ja osaamista täydentää vaimoni Jaana Alander. Kyllä, siitä se kakkonen tulee yrityksen nimeen. Jaanan myötä kokemuksemme haastavista esimies- ja asiantuntijatehtävistä kasvuyrityksissä nousee yli 25 vuoteen.

Tämän kokemuksen, intohimon ja päämäärätietoisuuden olen nyt valjastanut omaan yritykseeni, ainoana tavoitteenani auttaa muita yrityksiä kasvamaan valmentamalla asiakkaitamme kohti laadukkaampia kohtaamisia!

Ota yhteyttä niin katsotaan kuinka voimme auttaa sinun yritystäsi kasvamaan.

Löydät LinkedInistä tarkemmet työhistoriamme ja osaamisemme.

John Alander

Jaana Alander


missio

Valmentaa asiakkaamme laadukkaampiin kohtaamisiin ja sitä kautta aitoon, kannattavaan kasvuun.

 

Arvot

Intohimo – kaasu pohjassa, aina ja kaikessa. ”Ihan hyvä” ei riitä

Rohkeus – haastamme asiakkaitamme ja olemme heille aina rehellisiä

Lisäarvo – tuotamme asiakkaillemme aitoa lisäarvoa, joka realisoituu kasvuksi